Luxueuze Lindt Chocolade - De Cijfers
1952
Het jaar dat de iconische GOLD BUNNY werd geboren.
36
Het aantal EXCELLENCE repen dat wereldwijd wordt verkocht.
4 biljoen
Het aantal LINDOR bonbons dat elk jaar over de hele wereld wordt gemaakt.
Wat is Temperen?
Temperen is het proces van verhitten, afkoelen en opnieuw verhitten van chocolade om een stabiele structuur van cacaoboter (het vet in chocolade) te bereiken en ongecontroleerde kristallisatie te voorkomen. Wij hebben dit proces zondanig geperfectioneerd dat elke Lindt chocolade een glorieus glanzende afwerking heeft en dat elke reep met een karakteristiek knapperig geluid breekt.
Enroberen
Het omhullen van de pralinevulling door er een gordijn van getempereerde chocolade over te laten lopen.
Onze Speciale Afwerking
"Als je de tijd neemt om chocolade van hoge kwaliteit te maken - dan moet het van begin tot eind van hoge kwaliteit zijn. Dat is waar het bij Lindt om draait."
Lindt's Vintage Advertenties en Verpakkingen
Bij Lindt & Sprüngli geven we om onze trouwe klanten. Wij luisteren naar uw feedback en zijn toegewijd aan het creëren van de fijnste chocolade, zodat u echte chocolade-luxe kunt ervaren. In de loop der jaren hebben onze advertenties belangrijke momenten in de geschiedenis weerspiegeld; van het geven van opdrachten aan kunstenaars om advertenties tijdens de Belle Époque te illustreren, of het gebruik van vredessymbolen om het einde van de Tweede Wereldoorlog te markeren.