Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt Difference -

5. Afgewerkt met Perfectie

Er is chocolade, en dan is er Lindt chocolade. Ontdek de geheimen van perfecte chocolade...


De Laatste Afwerkingen

Bij Lindt & Sprüngli geloven we dat het geheim van genieten van chocolade komt door jezelf onder te dompelen in een volledige zintuiglijke ervaring. Daarom besteden we bij elke stap van de productie veel aandacht aan details. Alle afwerkingen - zoals de fijnste afwerking op onze PRALINES en de beroemde lintjes die elke GOLD BUNNY versieren - worden met zorg met de hand aangebracht.


Luxueuze Lindt Chocolade - De Cijfers

1952

Het jaar dat de iconische GOLD BUNNY werd geboren.

36

Het aantal EXCELLENCE repen dat wereldwijd wordt verkocht.

4 biljoen

Het aantal LINDOR bonbons dat elk jaar over de hele wereld wordt gemaakt.


Wat is Temperen?

Temperen is het proces van verhitten, afkoelen en opnieuw verhitten van chocolade om een stabiele structuur van cacaoboter (het vet in chocolade) te bereiken en ongecontroleerde kristallisatie te voorkomen. Wij hebben dit proces zondanig geperfectioneerd dat elke Lindt chocolade een glorieus glanzende afwerking heeft en dat elke reep met een karakteristiek knapperig geluid breekt.


Enroberen

Het omhullen van de pralinevulling door er een gordijn van getempereerde chocolade over te laten lopen.

Onze Speciale Afwerking


"Als je de tijd neemt om chocolade van hoge kwaliteit te maken - dan moet het van begin tot eind van hoge kwaliteit zijn. Dat is waar het bij Lindt om draait."

 
– Lindt Meester Chocolatier.
 

Lindt's Vintage Advertenties en Verpakkingen

Bij Lindt & Sprüngli geven we om onze trouwe klanten. Wij luisteren naar uw feedback en zijn toegewijd aan het creëren van de fijnste chocolade, zodat u echte chocolade-luxe kunt ervaren. In de loop der jaren hebben onze advertenties belangrijke momenten in de geschiedenis weerspiegeld; van het geven van opdrachten aan kunstenaars om advertenties tijdens de Belle Époque te illustreren, of het gebruik van vredessymbolen om het einde van de Tweede Wereldoorlog te markeren.

De Beste Ingrediënten

De Fijnste Cacao