Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Exclusieve Aanbiedingen

Ontdek de Multi-Buy aanbieding en exclusieve kortingen van Lindt op deze pagina.
Profiteer nu en ontdek de wereld van premium chocolade met Lindt.

SUMMER SALE

Profiteer nu tijdelijk van kortingen tot 50%  op uw favoriete Lindt chocoladerepen, bonbons en pralines.

Ontdek alle aanbiedingen via de link hieronder

LINDOR Multi-Buy aanbieding

LINDOR liefhebbers opgelet! Unieke korting op LINDOR 200 gram producten:

  • 3 stuks voor €20,-- €23,97  (16% korting!)

EXCELLENCE Multi-Buy aanbieding

Pure chocolade liefhebbers opgelet! Bij aanschaf van drie EXCELLENCE chocolade repen ontvangt u een exclusieve korting van 10%!

Combineren van smaken is mogelijk


Overige chocolade aanbiedingen


Ontdek de beste Lindt chocolade aanbiedingen van dit moment

Luxe chocolade aanbiedingen van Lindt

Als je op zoek bent naar de lekkerste chocolade van de hoogste kwaliteit, dan zit je goed bij Lindt. Dit Zwitserse chocolademerk is al jarenlang een begrip en staat bekend om zijn heerlijke chocolade met de meest verfijnde smaken. Gelukkig zijn er genoeg Lindt chocolade aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Van luxe chocolade repen tot bonbons en truffels, er is voor ieder wat wils.

Profiteer van de beste Lindt chocolade deals

Er zijn verschillende manieren om van de beste Lindt chocolade aanbiedingen te profiteren. Zo kun je terecht bij de Lindt webshop, waar je regelmatig mooie kortingen en acties kunt vinden.  Daarnaast kun je je inschrijven voor de Lindt nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe deals en aanbiedingen.

Geniet van de luxe smaken van Lindt chocolade tegen een voordelige prijs

Lindt chocolade is niet alleen ontzettend lekker, maar ook van de hoogste kwaliteit. Door gebruik te maken van Lindt chocolade aanbiedingen, kun je genieten van de luxe smaken van Lindt tegen een voordelige prijs. Zo kun je jezelf en anderen verwennen met de heerlijkste chocolade zonder teveel te betalen.