Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt Difference -

4. Beste Ingrediënten

Er is chocolade, en dan is er Lindt chocolade. Ontdek de geheimen van perfecte chocolade...Aandacht voor Kwaliteit

Bij Lindt & Sprüngli geloven we dat chocolade van hoge kwaliteit alleen gemaakt kan worden met ingrediënten van hoge kwaliteit. We passen deze filosofie toe op elk ingrediënt in al onze recepten; van het selecteren van cacaobonen uit alleen de meest gerenommeerde cacaoteeltgebieden, tot het reizen over de hele wereld om de beste ingrediënten te vinden om onze meesterwerken te creëren.

Waarom? Omdat we bij Lindt & Sprüngli de perfectie van onze boon tot reep hoog in het vaandel hebben staan - en trots en passie in elke stap van het proces stoppen.

Hazelnuts covered with melted milk chocolate

 

Onze Lindt Meester Chocolatiers creëren voortdurend prachtige smaakcombinaties; ingrediënten worden perfect gecombineerd om de unieke smaak van onze chocolade tot uiting te laten komen. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig onderzocht en wordt afgenomen van de beste producenten over de hele wereld.

Noten

Chocolade en noten zijn een klassieke combinatie. Wij halen onze noten van de meest prestigieuze boomgaarden ter wereld - waaronder hazelnoten uit Piemonte, Italië - en roosteren ze vervolgens op vakkundige wijze tot ze perfect zijn.

Vruchten

De combinatie van fruit met chocolade opent een hele nieuwe wereld van smaken - van intense sinaasappel tot sappige frambozen - en zorgt voor producten die even innovatief als lekker zijn.

Kruiden

Onze Lindt Meester Chocolatiers experimenteren met het toevoegen van subtiele hints van de fijnste kruiden - waaronder roze peperkorrels, chili en zeezout - om uw smaakervaring te verheffen.


Map of where Lindt's ingredients come from.Map of where Lindt's ingredients come from.

Hoe We Onze Noten Roosteren

Bij Lindt & Sprüngli roosteren we onze noten in eigen huis - in tegenstelling tot andere chocolademerken die deze stap uitbesteden. Onze deskundige Lindt Meester Chocolatiers hebben dit proces in de loop der jaren verfijnd en combineren hun zintuigen en ongeëvenaarde vaardigheid om te bepalen wanneer de noten perfect geroosterd zijn - voordat omhuld worden met onze fijne chocolade.
 
Diagram of the roasting process.Diagram of the roasting process.

Bern

Bern, de geboorteplaats van het concheren, is ook de hoofdstad van Zwitserland en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

"Fleur de Sel (zeezout) heeft de fijnste kristallen en de meest fijne smaak die het smaakprofiel van onze chocolade prachtig verheft."

 

 
– Lindt Meester Chocolatier.
 

De Uitvinding van Lindt

Afgewerkt met Perfectie