Onze Lindt Meester Chocolatiers creëren voortdurend prachtige smaakcombinaties; ingrediënten worden perfect gecombineerd om de unieke smaak van onze chocolade tot uiting te laten komen. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig onderzocht en wordt afgenomen van de beste producenten over de hele wereld.
Noten
Chocolade en noten zijn een klassieke combinatie. Wij halen onze noten van de meest prestigieuze boomgaarden ter wereld - waaronder hazelnoten uit Piemonte, Italië - en roosteren ze vervolgens op vakkundige wijze tot ze perfect zijn.
Vruchten
De combinatie van fruit met chocolade opent een hele nieuwe wereld van smaken - van intense sinaasappel tot sappige frambozen - en zorgt voor producten die even innovatief als lekker zijn.
Kruiden
Onze Lindt Meester Chocolatiers experimenteren met het toevoegen van subtiele hints van de fijnste kruiden - waaronder roze peperkorrels, chili en zeezout - om uw smaakervaring te verheffen.


Hoe We Onze Noten Roosteren
Bij Lindt & Sprüngli roosteren we onze noten in eigen huis - in tegenstelling tot andere chocolademerken die deze stap uitbesteden. Onze deskundige Lindt Meester Chocolatiers hebben dit proces in de loop der jaren verfijnd en combineren hun zintuigen en ongeëvenaarde vaardigheid om te bepalen wanneer de noten perfect geroosterd zijn - voordat omhuld worden met onze fijne chocolade.


Bern
Bern, de geboorteplaats van het concheren, is ook de hoofdstad van Zwitserland en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
"Fleur de Sel (zeezout) heeft de fijnste kristallen en de meest fijne smaak die het smaakprofiel van onze chocolade prachtig verheft."