Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

HOE PUUR WIL JIJ GENIETEN?

Vind jouw perfecte smaak match

Ben jij een intense genieter of juist een avontuurlijke genieter? Doe de matchgame, dan weet je zeker welke chocolade bij jou past!

HOE HET WERKT

Samen met onze meester chocolatiers, experts op het gebied van chocolade, hebben wij verschillende smaakprofielen opgesteld. Zij hebben hun jaren ervaring in het creëren en proeven van chocolade gecombineerd met hun ervaringen in de Lindt Boutiques.

De profielen zijn gebaseerd op een combinatie tussen het gebruiksmoment en de reden waarom je chocolade eet. Hou je er bijvoorbeeld van om te genieten van chocolade op een rustig moment met een kopje thee, dan zou het zomaar kunnen zijn dat je een ‘klassieke genieter’ profiel hebt. Of ben jij eerder op zoek naar gedurfde chocolade combinaties, zoals chocolade en wijn, om je smaakpapillen wakker te schudden?

Ontdek hieronder alle smaakprofielen en klik snel door naar de vragen om jouw ultieme match te ontdekken!

A MATCH MADE IN HEAVEN

Avontuurlijke genieter

Je bent altijd op zoek naar nieuwe smaakervaringen en avonturen. Je houdt van het ontdekken en experimenteren, met liefde voor vakmanschap en unieke, gedurfde smaakcombinaties.

Jouw favoriete chocolade is een exotische reep met toevoegingen zoals sinaasappel, karamel zeezout, of zelfs chili. Voor jou gaat chocolade verder dan zoet en intens, het is een manier om de wereld te verkennen.

Jouw perfecte match: Orange intense & Karamel Zeezout

Klassieke genieter

Klassieke genieter

In een wereld vol chocolade-avonturen en gewaagde smaakcombinaties, ben jij een echte liefhebber van echte, pure en klassieke smaken.

Geen tierlantijnen, gewoon de diepe, rijke smaak van authentieke en verfijnde chocolade.

De fluweelzachte smaken van deze repen nemen je vanzelf mee naar een plek waar to-do lijstjes niet bestaan en je onbeperkt kun genieten.

Jouw perfecte match: 70% cacao & 70% mild

Intense genieter

Je bent op een missie op zoek naar intense en pure smaakexplosies die perfect passen bij jouw bruisende levensstijl.

Elke hap moet barsten van pure intensiteit en smaak. Je geniet bewust van elk stukje chocolade bij je kopje koffie of thee, of je gebruikt het als dé smaakmaker in je ontbijt of nagerechten.

Je voegt niet alleen energie toe, maar ook een flinke dosis smaak aan je leven.

Jouw perfecte match: 78% cacao & 85% cacao

Krachtige genieter

Je geniet en houdt van gedurfde, krachtige smaken en de puurheid van de fijnste cacao.

Je bent altijd op zoek naar unieke smaaksensaties die passen bij jouw vastberaden en gedurfde levensstijl.  Je houdt ervan om jouw smaakpapillen goed wakker te schudden door het bijvoorbeeld te combineren met een goed glas rode wijn of met een ristretto van vers gebrande koffiebonen.

Je kan niet anders dan nadenken over alle smaaknuances en nieuwe combinaties. En wat is het geheim voor die smaakvolle twist? Pure chocolade natuurlijk.

Jouw perfecte match: 90% cacao & 99% cacao

Leer in 4 vragen jouw persoonlijke chocolade voorkeur kennen.