Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hoe komt LINDOR zo onweerstaanbaar zacht?

Het is de vraag die onze Lindt Meester Chocolatiers het meest gesteld wordt. Zodra men in de buitenste laag van een LINDOR bonbon bijt en de zacht smeltende vulling ontdekken die binnenin verborgen zit, verlangt men ernaar de magie te begrijpen. Ontdek het geheim.

Creaming filling pouring into a LINDOR truffle.

De Buitenste Laag

LINDOR is in de basis een truffel. De truffel wordt gemaakt door een hol chocoladeomhulsel te maken door fijne, getempereerde Lindt-chocolade in een vorm te doen die vervolgens rond zijn as wordt gedraaid om de binnenkant te bedekken. De chocolade koelt af en hardt uit tot een verfijnd omhulsel - klaar voor de zacht smeltende vulling.

De Zacht Smeltende Vulling

Het recept voor de LINDOR-vulling is een goed bewaard geheim. Het is een vorm van ganache die wij zorgvuldig in de fijne mal gieten alvorens het te laten opstijven. Onze geheime LINDOR-vulling heeft een laag smeltpunt, waardoor de vulling heerlijk smelt op de tong. Het is die kenmerkende zacht smeltende chocolade die zorgt voor een unieke ervaring.

Close up of the melting LINDOR filling.
Bowl of red LINDOR truffles.

Verpakt met Liefde

Eenmaal gevuld, afgekoeld en uitgehard, wordt LINDOR zorgvuldig verpakt in onze kenmerkende verpakking. Dit beschermt de chocolade tegen schadelijke invloeden van buitenaf en waarborgt de versheid van de chocolade, zodat de smaken optimaal tot hun recht komen. Wist u dat wij 1.000 LINDOR-bonbons in één minuut kunnen verpakken?

Gelukzalige Momenten

LINDOR is bijzondere chocolade die veel mensen nauw aan het hart ligt. Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke manier om ervan te genieten. Sommigen leggen LINDOR in de koelkast of de vriezer om een ijskoude 'snap' te creëren alvorens het langzaam in de mond te laten smelten. Anderen doen het tegenovergestelde en warmen hun LINDOR zachtjes op zodat het smelten al voor de eerste hap begint.

Lindt Meester Chocolatier, Thomas, zegt: 'De smaak van al onze chocolade - inclusief LINDOR - komt tot zijn recht wanneer de chocolade op kamertemperatuur is. De chocolade smelt zacht en is een beleving voor de mond. Maar natuurlijk kunt u van LINDOR (en al onze chocolade) genieten op de manier die u echt gelukkig maakt. Smakelijk eten!

Hoe geniet u van LINDOR?

Cup of hot chocolate with a box of LINDOR.
Different boxes of LINDOR.

Verschillende Smaken

LINDOR Melk, gehuld in de kenmerkende felrode wikkel, is onze meest populaire smaak. Maar LINDOR leent zich uitstekend voor een groot aantal spannende smaakcombinaties om uw zintuigen te prikkelen en te verwennen. 

Wist u dat wij momenteel zo'n 45 verschillende seizoensgebonden en vaste LINDOR smaken maken? De Meester Chocolatiers van Lindt zijn voortdurend bezig met het creëren van creatieve recepten en dagen zichzelf continu uit om nieuwe inspirerende recepten te vinden - inclusief suggesties van LINDOR-liefhebbers zoals u!

Welke smaak zou u kiezen voor uw ultieme LINDOR chocolade? Deel uw ideeën met ons door #LindtLove te gebruiken op social media.

Ontdek deze heerlijke creatie

LINDOR Karamel Zeezout, combineert zachte melkchocolade met boterachtige karamel en zout om een perfect gebalanceerde smaak te creëren.

Het complete assortiment voor gelukzalige momenten

Trek uw meest comfortabele loungekleding aan. Doe een gezichtsmasker op en verwen uzelf met uw favoriete LINDOR chocolade. Laat u inspireren door alle smaken van LINDOR en waan uzelf in een moment van gelukzaligheid.