Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt EXCELLENCE 78% pure chocoladereep 100g

€ 2,99

Lindt EXCELLENCE 78% pure chocoladereep 100g

Lindt EXCELLENCE 78% pure chocoladereep 100g

€ 2,99
Op voorraad
De Lindt EXCELLENCE donkere chocoladereep is gemaakt van zachte donkere chocolade met 78% cacao, met een krachtig aroma en een volle cacaosmaak: een genot voor alle zintuigen. Ervaar EXCELLENCE met de voortreffelijke Lindt EXCELLENCE 78% Pure Chocoladereep van onze Lindt Meester Chocolatiers. Ontdek de unieke combinatie van intense cacao, gecombineerd met tonen van karamel, zoete vanille en geroosterde mout, met een subtiele hint van bloemige tonen, vakkundig verwerkt in een luxe chocoladereep. Geniet van de zachte textuur, de diepe kleur, het rijke aroma van de uitzonderlijk dunne diamanten, voordat je je uiteindelijk overgeeft aan de intense symfonie van cacaosmaken terwijl de zijdezachte donkere chocolade op de tong smelt.
Dit product bevat minder dan 20 mg/kg gluten en is glutenvrij volgens de Britse en EU-regelgeving.

Donkere chocolade met 78% cacao

Voedingswaarden:

Voedingswaarden per 100g:
Energie (kJ) 2384
Energie (Kcal) 610
- waarvan verzadigd (g) 24
Koolhydraten (g) 24
- waarvan suikers (g) 17
Eiwitten (g) 10
Zout (g) 0.05

Ingrediënten:

Ingrediënten: cacaomassa, cacaoboter, suiker, watervrij MELKvet.
Allergenen: Kan HAZELNOTEN, andere NOTEN, MELK en SOJA bevatten.
Cacaobestanddelen %: Donkere chocolade bevat: cacao: minstens 75%

Smaakprofiel

Rijke cacao-aroma’s: gebalanceerd en intens. Bij het smelten van de chocolade in de mond geeft deze chocolade een zachte en fluweelzachte textuur. De complexiteit van de cacaosmaak ontvouwt zich met rijke karameltonen en een bloemige toon.

Aroma

Rijke, donkere cacao met tonen van karamel.

Smaak

Gebalanceerd en toch diep, romig met delicate bloemige tonen.

Van de Meester Chocolatier

Een prachtige donkere chocolade met een rijke en intense cacaosmaak. De toevoeging van een vleugje zuivel voegt een rijke en romige smaak toe die vrij uniek is voor een chocolade met een hoog cacaopercentage.