Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A Match Made in Heaven

Er zijn chocoladeliefhebbers en er zijn chocoladekenners. Voor degenen met een verheven smaak die op zoek zijn naar een rijkere ervaring, presenteren wij onze pairing opties.

 
Of u nu in de stemming bent voor aromatische koffie, rustgevende thee of volle rode wijn, wij hebben chocoladecombinaties ontwikkeld om het beste uit onze iconische repen naar boven te halen.

Lindt EXCELLENCE Chili with a cup of coffee.

Koffie en Chocolade

Koffie en chocolade, twee van de meest stimulerende stoffen van de natuur, vormen samen een ongeëvenaarde smaak dat de zintuigen prikkelt. We hebben een chocolade die past bij verschillende soorten koffie, van een sterke espresso tot een melkachtige latte.

ONTDEK

Wijn en Chocolade

Wat is een betere manier om een wijnproeverij te verrijken dan met een stuk chocolade bij uw favoriete glas rode of witte wijn? Onze chocolade werkt samen met de rijke tannines om nieuwe en onvoorziene smaken te onthullen.

ONTDEK
Lindt EXCELLENCE with a glass of wine.

Thee en Chocolade

Er zijn weinig geneugten in het leven groter dan genieten van een kopje thee en een stuk chocolade. Als u de volgende keer uw favoriete melange zet, kies er dan een bijpassende chocolade bij - en geef uw theepauze een vleugje luxe.

Beer and chocolate

Is there anything more refreshing than an ice-cold beer? What if the richness of cocoa cut through the bitterness of the beer to give you an all-round taste sensation? Pure perfection. Browse our article on what chocolate to pair with your ales, stouts and lagers.

Whiskey and chocolate

Warm and spicy; there is something exceptionally comforting about a glass of aged whiskey in front of roaring fire in the depths of winter. This little indulgence is made all the more special when accompanied by the sweet taste of chocolate.