Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vier de Seizoenen

Verwen uzelf met een doosje onder het genot van een drankje met familie en vrienden of schenk hen chocolade die hen echt speciaal doet voelen. Onze Lindt Meesterchocolatiers hebben met passie een reeks seizoensgebonden pralines met beperkte oplage gecreëerd, speciaal voor deze feestelijke gelegenheden. 

Seizoensfeesten verdienen de allerfijnste pralines.

Bij Lindt geloven we in het vieren van speciale gelegenheden met iets buitengewoons. Daarom wijden onze Lindt Meester Chocolatiers zich elk jaar weer aan het creëren van heerlijke seizoensgebonden lekkernijen gemaakt van de allerbeste Zwitserse chocolade. Ervaar een beetje luxe met Lindt - ongeacht het seizoen.

78% Lindt EXCELLENCE with an assortment of beers.
Vaderdag

Laat Hem Weten Hoeveel Je Van Hem Houdt

Laat hem deze Vaderdag zien hoeveel je om hem geeft en bedank hem voor alles wat hij doet. Onze Lindt Meester Chocolatiers hebben de fijnste selectie van speciale Zwitserse chocoladegeschenken voor u gecreëerd om de liefde te delen.

kerst

Breng De Magie Thuis Met Lindt

Er is voor elk wat wils - in onze chocoladewinkel vindt u het perfecte cadeau. Want Kerstmis zou geen Kerstmis zijn zonder chocolade. 

Lindt TEDDY made of chocolate on a Christmas table.
Pasen

Deze Pasen, Breng Ze Vreugde

Geen enkele paastafel is compleet zonder de Lindt GOLD BUNNY - kijk eens naar dat lieve strikje en het gouden belletje! Ontdek onze speciale paascreaties gemaakt van de fijnste Zwitserse chocolade. 

Someone handing Valentine's Day chocolate to another person.
valentijnsdag

Zeg het met Lindt

Vier de meest romantische dag van het jaar met onze fijnste Zwitserse chocoladecreaties; allemaal vakkundig gemaakt met ongeëvenaarde passie, trots en expertise door onze Lindt Meester Chocolatiers. Gemaakt met liefde, voor degene van wie je houdt.

moederdag

Geef Haar het Geschenk van Gelukzaligheid

Ze zijn de onbezongen helden in ons dagelijks leven; ze peppen je op als je je slecht voelt en lachen ook in goede tijden met je mee. Voor alle vrouwen in uw leven die u altijd bijgestaan hebben - onze Lindt Meester Chocolatiers hebben een selectie van de fijnste Zwitserse chocolaatjes gemaakt om u zoet te bedanken.

LINDOR chocolate on a chest of drawers in front of pictures with mum.

Ontdek onze Producten

Vind het perfecte geschenk voor elke gelegenheid en geef ze een speciaal gevoel. Bekijk ons volledige assortiment van fijne chocolaatjes en online exclusives.

KIES & MIX

Geef het cadeau van gelukzaligheid met hun favoriete chocolaatjes! U kunt kiezen en mixen uit ons volledige LINDOR-assortiment en ook uit andere exclusieve smaken.