Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stap In Onze Wereld

Ontdek het verschil dat Lindt chocolade onderscheidt van de rest, en wat onze perfecte combinatie van passie, kunst en expertise maakt.

Man baking a chocolate cake with Lindt EXCELLENCE.

Bakken met Lindt

Vertrouw op de chocolade-experts voor heerlijke recepten. Wij hebben de perfecte verwennerij voor elke gelegenheid en een reeks recepten voor elk culinair talent. Leer van onze Lindt MeesterChocolatiers en ontdek uw eigen smaak van Lindt met tips, handigheidjes en lekkernijen.

LEES MEER

Perfecte Match

Uw favoriete pralines combineren met bepaalde smaakprofielen kan een heel nieuwe ervaring creëren. Organiseert u een pairing evenement of geniet u gewoon van een gezellig avondje uit? Laat u inspireren door de suggesties van onze chocolade-experts.

ONTDEK MEER
Lindt dark chocolate paired with a glass of red wine.

Ontmoet de Lindt Meester Chocolatiers

Met achtergronden van over de hele wereld brengt elke Lindt Meester Chocolatier zijn eigen unieke perspectief, smaak en culinaire achtergrond mee naar de keuken. Laat u inspireren door hun verhalen over chocolade maken, bakken en hun voortreffelijke creaties.

Lindt Master Chocolatier smoothing out chocolate in a mould.

Geschiedenis van Lindt

Neem een stap terug in de tijd en beleef de rijke geschiedenis van Lindt chocolade. Beginnend met onze revolutionaire uitvindingen - die leiden tot de fijnste chocolade die we vandaag de dag nog steeds produceren. Ontdek hoe we zijn ontstaan.

LEES MEER

De reis van boon naar reep - naar u.

Bij Lindt zijn we trots op de chocolade die we al sinds 1845 met zoveel passie maken. Wij streven ernaar om de fijnste chocolade te maken, met even hoge ethische en duurzaamheidsnormen. Op die manier kunt u uw zintuigen elke keer weer met volle teugen verwennen.

ONTDEK MEER
Cocoa farmers holding a basket of cocoa pods over their heads.
Woman enjoying a moment of bliss with LINDOR.

Het Moment van Gelukzaligheid

Zelfs als je tussen twee vakanties in zit, kun je op elk moment een moment van gelukzaligheid voor jezelf nemen. Laat ons u inspireren met enkele tips en ideeën.

ONTDEK

Ontmoet Roger

Roger wordt over de hele wereld bewonderd; niet alleen om zijn buitengewone successen als sportman, maar ook om zijn nuchtere persoonlijkheid, die hem legioenen trouwe fans heeft opgeleverd.

LEER MEER
Roger Federer is our Lindt Brand Ambassador